jopo_netti_tarina_hauskanpito

Suunniteltu hauskanpitoon

Suunniteltu hauskanpitoonjopon nimi on lyhenne sanoista Jokaisen Polkupyörä. Nykyisin jopo on Suomen myydyin fillari, jonka suosio vain kasvaa vuosi vuodelta. Syitä on monia, mutta yksi tärkeimmistä on rento ja kaiken kokoisille sopiva design, joka saa hymyilemään.  

suomalaista_kasityota_iso

Suomalaista käsityötä

made_in_finlandjopot valmistetaan Suomessa, Helkaman Hangon tehtaalla. Suurimmaksi osaksi käsityönä kootun pyörän selkäranka on hitsattu teräsrunko, joka ei petä kovassakaan käytössä. Pyörien toimivuuden ja tyylikkään ulkonäön takaavat viimeistellyt yksityiskohdat.

jopo_netti_tarina_vuodesta1965

Alkaen vuodesta 1965

jopon_runkoHelkama toi jopon markkinoille vuonna 1965. Rennosta jokaisen polkupyörästä tuli nopeasti suomalaisten kestosuosikki. Nykyisin kaikkialla Pohjoismaissa ja myös yhä useammassa Keski-Euroopan maassa tunnetaan yksilöllinen suomalainen pyörä.

jopo_netti_tarina_lempivari

Mikä on sinun lempivärisi?

jopon_runkoJos jopoa pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, se olisi värikäs. Alkuperäinen paletti on vuosien varrella laajentunut ja joka vuosi saadaan mallistoon uusia jopo-värejä. Iloinen ilme syntyy pulverimaalaustekniikalla, joka on kestävä ja ympäristöystävällinen.

jopo_netti_tarina_pohjoismaiden

Pohjoismaiden myydyin

jopon_runkojopo sopii yhtä hyvin nuorille ja vanhoille, naisille ja miehille. 24-tuumaisilla renkailla varustetun perus-jopon rinnalle on tullut eri kokoisia sisaruksia ja Pohjoismaiden suosituinta fillaria on myyty yhteensä jo yli 350 000 kappaletta!

Helkama Velox Santalantie 22, 10960 Hanko, Finland tel: +358 19 28 061